Over ons

Met ontzorgen bedoelen we ook echt ontzorgen. Administratie en Consultancy Associatie B.V. heeft ruime ervaring op het gebied van alle administratieve, bedrijfseconomische, fiscale en juridische facetten van uw bedrijfsvoering. Onze expertise, ervaring en betrokkenheid staan garant voor een optimale fiscale en financiële situatie.

Met een tiental ervaren professionals in Amsterdam bedienen wij het brede MKB.

U kunt bij ons terecht voor (online) administratieverwerking, belastingaangiften (BTW/IB/VpB), loonadministraties maar ook voor het optimaliseren van fiscale positie en het verbeteren van je bedrijfsrendement.

Wij hebben ervaring in nagenoeg alle bedrijfstakken behalve in de agrarische sector.

Heeft u de juiste rechtsvorm voor uw onderneming gekozen? Heeft u investeringsplannen? Kan u gebruik maken van fiscale mogelijkheden? Of heeft u de behoefte aan financiering? Middels uw eigen begroting, prognose en planning kijken we u vooruit.

Zijn uw plannen haalbaar?


Vanzelfsprekend verzorgen wij ook voor u de jaarrekening en publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Sommige klanten kiezen voor geheel ontzorgen, andere willen gecoached worden of willen optimaal gebruik maken van de modernste financieel administratieve technologie en boeken zelf, dat kan bij ons allemaal.

We hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende softwarepakketten, er 1 noemen is er 1 uitsluiten en dat doen wij niet, wij zijn er voor u.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wacht niet

Neem vrijblijvend contact met ons op