Aca Administratie en Consultancy

Over ons

Met ontzorgen bedoelen we ook echt ontzorgen. Administratie en Consultancy Associatie B.V. heeft ruime ervaring op het gebied van alle administratieve, bedrijfseconomische, fiscale en juridische facetten van je bedrijfsvoering. Onze expertise, ervaring en betrokkenheid staan garant voor een optimale fiscale en financiële situatie.

Met een tiental ervaren professionals in Amsterdam bedienen wij het brede MKB.

Je kunt bij ons terecht voor (online) administratieverwerking, belastingaangiften (BTW/IB/VpB), loonadministraties maar ook voor het optimaliseren van fiscale positie en het verbeteren van je bedrijfsrendement.

Wij hebben ervaring in nagenoeg alle bedrijfstakken behalve in de agrarische sector.

Heb je de juiste rechtsvorm voor je onderneming gekozen? Heb je investeringsplannen? Kun je gebruik maken van fiscale mogelijkheden? Of heb je behoefte aan financiering? Middels je eigen begroting, prognose en planning kijken we jou vooruit.

Zijn je plannen haalbaar?
Vanzelfsprekend verzorgen wij ook voor jou de jaarrekening en publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Sommige klanten kiezen voor geheel ontzorgen, andere willen gecoached worden of willen optimaal gebruik maken van de modernste financieel administratieve technologie en boeken zelf, dat kan bij ons allemaal.

We hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende softwarepakketten, er 1 noemen is er 1 uitsluiten en dat doen wij niet, wij zijn er voor jou.