Sparringspartner

Ben je niet helemaal zeker van een aantal ideeën of sta je voor een moeilijke keuze? Dan kan je ons inschakelen als sparringspartner. Wij helpen je dan met het beantwoorden van je vragen en indien nodig zoeken we daarbij ook externe adviseurs zoals een financieel planner, notaris of advocaat.

Zelf doen

Je bent niet voor niets zelfstandig ondernemer geworden en je wilt zoveel mogelijk zelf doen. Wij helpen jou bij het opzetten van je financiële administratie, de keuze of inrichting van je boekhoudpakket, begeleiden online of offline als je vragen hebt over administratieve of fiscale vraagstukken. We zorgen ervoor dat jouw systemen met die van ons compatibel zijn zodat je snel je cijfers en aangiften kan ontvangen.

Ontzorgen

Je wilt zo min mogelijk te maken hebben met administratie en belastingen maar je volledig toeleggen op waar jij goed in bent en dat is ondernemen. Wij nemen zoveel mogelijk administratie en fiscale zaken voor je uit handen. Je stuurt ons alle benodigde informatie digitaal of, dat kan ook, old school in een map of schoenendoos, als we je maar kunnen ontzorgen, we kunnen zelfs voor je betaalbatches aanleveren inclusief de lonen zodat je na verificatie alles in een keer kunt verwerken. Debiteurenbeheer kunnen we ook voor je doen. Kortom wil je helemaal ontzorgd worden, doen we!

Heb je vragen? Laat het ons weten wij denken graag met je mee.